Amuse Plus Kaasdoos Kaasaffineurs Van Tricht 24x24cm

Close

Perfect gerijpte kaas moet op een correcte manier bewaard worden. In samenwerking met Kaasaffineurs Van Tricht, ontwikkelde DBP Plastics een kaasdoos voor het correct bewaren van fijne kazen. De doos heeft een flexibele indeling om te vermijden dat verschillende kaastypes elkaar gaan beïnvloeden en ze absorbeert ook het teveel aan vocht wat vaak voor bittere en onaangename smaken kan zorgen. De stapelbare doos in transparante kunststof met zwart deksel en bodem, heeft een stijlvol design en sluit perfect hermetisch af om geurhinder te voorkomen. De specialty cheese box is vaatwasbestendig.

Kaas eet je best niet rechtstreeks uit de koelkast, maar laat je eerst op temperatuur komen om al z’n smaken en aroma’s vrij te geven. Je haalt de kaasdoos bij voorkeur een uurtje vooraf uit de koelkast. Je moet niet bang zijn voor geurhinder want de doos sluit perfect af. Om de verschillende kaastypes van elkaar gescheiden te houden zodat de smaken elkaar niet gaan beïnvloeden, zijn er in de kaasdoos 4 tussenschotjes voorzien die je kan wegnemen of verplaatsen naargelang de grootte van elk stuk kaas. Kaas bevat vocht en om het teveel aan vocht te absorberen, leg je keukenpapier of wat rijst onderaan in de doos, en hier bovenop plaats je de geperforeerde bodem. Je kaasdoos is nu klaar voor gebruik en geeft je de optimale omgeving voor het veilig en lang bewaren en op smaak houden van fijne kazen.

Over Kaasaffineurs Van Tricht
Sinds de Wall Street Journal de kaaswinkel van Kaasmeester Michel Van Tricht in 2010 beschreef als “de beste Europese kaasspeciaalzaak” is de internationale bekendheid van het huis fel toegenomen. Vanuit de groothandel met rijpingskamers in de oude gebouwen van Brouwerij De Koninck in Antwerpen, worden zorgvuldig geselecteerde kazen naar de meest exclusieve restaurants en kaaszaken over de hele wereld verzonden.
Meer weten over Kaasaffineurs Van Tricht

Meer info
  • artikelnummer: 020189
  • status product: voorraadproduct
  • leveranciersartikelnr: A-000189
  • verpakking: omdoos
  • ean code: 5410801189005
  • lengte: 24.1 cm
  • breedte: 24.1 cm
  • hoogte: 9.6 cm
Naamloos-2Vragen? Contacteer onze customer service
arrow-small