De NIEUWE Materic en Stone1 braadpannen van Pintinox bieden een aantrekkelijk design en performante Quantanium antikleeftechnologie tegen een voordelige prijs >
SPECIALE kerstgeschenkset van Cole & Mason met 4 verschillende soorten premium peper en zout in een luxueuze geschenkverpakking >
NIEUWE massief houten snijplanken in eikenhout en notelaar met ingewerkte inox gastronorm container van Continenta, NU IN STOCK >
Met de NIEUWE 3 in 1 maatbeker, mixer en doseertrechter van Zyliss, mix en doseer je snel en gemakkelijk beslag voor pannenkoeken, wafels of scones >
NIEUWE herbruikbare bekers in bamboevezel van Ecoffee Cup, een leuk ECO cadeau om sokken te vullen >
NEW Sardegna tableware with its softly speckled glaze and irregular brown edge is an instant table mood setter. Robust and simple basic shapes give it a rustic artisan touch. Discover the range >
De NIEUWE Slow Wine Pourer van Vacu Vin maakt de smaakbeleving bij het degusteren van oude en evenwichtige wijnen nóg intenser >
De NIEUWE weerstations van Ade met stijlvol high-tech design en uitvoering in kwaliteitsmaterialen, passen in elk modern interieur >
Massief houten snijplank in eikenhout met ingewerkte inox gastronorm container. De inox container kan langs beide zijden verwijderd worden. Het onderhoudsvriendelijke, geoliede oppervlak behoudt het natuurlijk aspect van het hout en benadrukt de nerfstructuur. Eiken is van nature een edele en harde houtsoort die heel geschikt is voor de fabricage van snijplanken. De producten worden behandeld met een hardende olie, geschikt voor contact met voeding, die het hout beschermt en de antibacteriële eigenschappen ervan activeert. Continenta verwerkt enkel Europees eikenhout uit duurzaam beheerde bossen. Hout heeft van nature een bacteriedodende werking. In vele gevallen volstaat het om de plank na gebruik grondig te reinigen met zuiver heet water, zorgvuldig af te drogen met een doek en staand met de nerven in verticale richting, volledig te laten drogen. Reinigen met detergent is enkel noodzakelijk na het snijden van sterkgeurende groenten, rauwe vis, vlees en gevogelte. Het regelmatig insmeren met een neutrale minerale olie zoals zonnebloemolie, maakt je plank minder poreus en minder gevoelig voor vlekken en geuren. Doe dit bij vookeur met een vochtige doek en verwijder alle overtollige olie. Een sterk geurende of vervuilde plank geef je best een opfrisbeurt door ze grondig in te wrijven met een halve citroen en grof zeezout. Laat 15 minuten inwerken, naspoelen en volledig drogen. Reinig een houten plank onder stromend water. Dompel ze niet volledig onder in water.