Robert Herder Kaas- en Parmezaanmes Parmoulin in RVS met Doorlopende Tang en Heft in Pruimelaar 13cm

Close

De golvende vormgeving van het Parmoulin-mes van Robert Herder maakt het mogelijk om een perfecte wiegbeweging te maken bij het snijden, waardoor je gemakkelijk harde kaaskorsten kan snijden. Het lemmet is uitgevoerd in hoogwaardig gehard roestvrij staal, maar om het mes voldoende stabiliteit te geven, is het minder dun geslepen dan een standaardmes van Robert Herder. Door het extra fijn polijsten van het lemmet wordt de performantie nog aanzienlijk verbeterd. Het mes heeft een goed uitgebalanceerde greep in pruimelaar die aangenaam in de hand ligt. De houten heften worden vakkundig gepolijst en afgewerkt, en met roestvrijstalen klinknagels aan het lemmet bevestigd. Pruimelaar is van nature een harde houtsoort die goed bestand is tegen contact met water.
De manufactuur van Robert Herder, waar het bekende Molenmes wordt gemaakt, werd opgericht in 1872 en is gevestigd in Solingen, het centrum van de Duitse messenstreek. Tot op vandaag worden hier nog steeds messen met de hand gemaakt, waardoor Robert Herder één van de weinige messenfabrikanten is die erin slaagt om dezelfde hoge kwaliteitsnormen aan te houden. Een Molenmes ondergaat 67 handelingen vooraleer het klaar is voor gebruik. Naast de productie van de gekende schilmessen, heeft Robert Herder een uitgebreid gamma keukenmessen van topkwaliteit, uitgevoerd in koolstofstaal of roestvrij staal met heft in edele houtsoorten. Robert Herder verwerkt enkel hoogwaardig koolstofstaal en roestvrij staal van de beste kwaliteit.

  • artikelnummer: 441024
  • status product: beschikbaar tot uitputting voorraad
  • leveranciersartikelnr: 92.181.970.040.200
  • verpakking: geschenkverpakking
  • ean code: 4002108018914
  • lengte: 13 cm
  • materiaal: roestvrij staal - inox
  • niet vaatwasbestendig
  • houtsoort: pruimelaar
Naamloos-2Vragen? Contacteer onze customer service
arrow-small