Robert Herder Koksmes in Roestvrij Staal met Doorlopende Tang en Heft in Notelaar K4 - 13cm

Close

Midddelgroot koksmes uit de K-serie van Robert Herder. Met het middenspits lemmet kan ook vis worden gefileerd. Het licht gebogen lemmet vergemakkelijkt het wiegen. Het mes heeft een doorlopende tang en een verlengde, goed uitgebalanceerde greep in notelaar die aangenaam in de hand ligt. De lemmeten van de K-serie zijn uitgevoerd in roestvrij staal met een hoog koolstofgehalte 0,7% en chroomgehalte van 14,5% wat resulteert in een uitzonderlijke hardheid 60 HRC, waardoor het mes perfect kan dun geslepen worden en lang scherp blijft. Het op maat van de K-serie ontwikkelde slijppatroon, geeft het lemmet voldoende stevigheid en een perfect geometrische doorsnede, voor een ultra-scherp resultaat dat door het gelijkmatig afslijten van de flanken van het lemmet op lange termijn behouden blijft. De lemmeten van de K-serie worden extra fijn gepolijst voor een nog betere performantie en roestbestendigheid.
Het heft in notelaar is met 4 messing klinknagels bevestigd aan de doorlopende angel. De perfecte ergonomie van het ontwerp geeft de K-messen een aangename balans en ontlast de hand tijdens het gebruik.
De manufactuur van Robert Herder, waar het bekende Molenmes wordt gemaakt, werd opgericht in 1872 en is gevestigd in Solingen, het centrum van de Duitse messenstreek. Tot op vandaag worden hier nog steeds messen met de hand gemaakt, waardoor Robert Herder één van de weinige messenfabrikanten is die erin slaagt om dezelfde hoge kwaliteitsnormen aan te houden. Een Molenmes ondergaat 67 handelingen vooraleer het klaar is voor gebruik. Naast de productie van de gekende schilmessen, heeft Robert Herder een uitgebreid gamma keukenmessen van topkwaliteit, uitgevoerd in koolstofstaal of roestvrij staal met heft in edele houtsoorten. Robert Herder verwerkt enkel hoogwaardig koolstofstaal en roestvrij staal van de beste kwaliteit.

  • artikelnummer: 441608
  • status product: voorraadproduct
  • leveranciersartikelnr: 97.351.954.180.000
  • verpakking: geschenkverpakking
  • ean code: 400211000000000000
  • lengte: 26 cm
  • materiaal: roestvrij staal - inox
  • niet vaatwasbestendig
  • houtsoort: notelaar
Naamloos-2Vragen? Contacteer onze customer service
arrow-small