Robert Herder Vleesmes in Roestvrij Staal met Doorlopende Tang en Heft in Pruimelaar K6M - 23cm

Close

Klassiek vleesmes uit de K-serie van Robert Herder. Het lemmet is over de hele lengte dun geslepen en kan perfect gebruikt worden om ham of zalm te snijden. Gebruik het mes steeds op een houten snijplank en nooit op een harde ondergrond om beschadiging van het lemmet te voorkomen. Het mes heeft een doorlopende tang en een verlengde, goed uitgebalanceerde greep in notelaar die aangenaam in de hand ligt. De lemmeten van de K-serie zijn uitgevoerd in roestvrij staal met een hoog koolstofgehalte 0,7% en chroomgehalte van 14,5% wat resulteert in een uitzonderlijke hardheid 60 HRC, waardoor het mes perfect kan dun geslepen worden en lang scherp blijft. Het op maat van de K-serie ontwikkelde slijppatroon, geeft het lemmet voldoende stevigheid en een perfect geometrische doorsnede, voor een ultra-scherp resultaat dat door het gelijkmatig afslijten van de flanken van het lemmet op lange termijn behouden blijft. De lemmeten van de K-serie worden extra fijn gepolijst voor een nog betere performantie en roestbestendigheid.
Het heft in pruimelaar is met 4 aluminium klinknagels bevestigd aan de doorlopende angel. Pruimelaar is van nature een harde houtsoort die goed bestand is tegen contact met water. De perfecte ergonomie van het ontwerp geeft de K-messen een aangename balans en ontlast de hand tijdens het gebruik.
De manufactuur van Robert Herder, waar het bekende Molenmes wordt gemaakt, werd opgericht in 1872 en is gevestigd in Solingen, het centrum van de Duitse messenstreek. Tot op vandaag worden hier nog steeds messen met de hand gemaakt, waardoor Robert Herder één van de weinige messenfabrikanten is die erin slaagt om dezelfde hoge kwaliteitsnormen aan te houden. Een Molenmes ondergaat 67 handelingen vooraleer het klaar is voor gebruik. Naast de productie van de gekende schilmessen, heeft Robert Herder een uitgebreid gamma keukenmessen van topkwaliteit, uitgevoerd in koolstofstaal of roestvrij staal met heft in edele houtsoorten. Robert Herder verwerkt enkel hoogwaardig koolstofstaal en roestvrij staal van de beste kwaliteit.

  • artikelnummer: 441011
  • status product: voorraadproduct
  • leveranciersartikelnr: 97.351.989.040.000
  • verpakking: geschenkverpakking
  • ean code: 400211000000000000
  • lengte: 36 cm
  • materiaal: roestvrij staal - inox
  • niet vaatwasbestendig
  • houtsoort: pruimelaar
Naamloos-2Vragen? Contacteer onze customer service
arrow-small