Maximum Space with Minimal Storage footprint

De NIEUWE droogtoren van Vitalyty biedt op minder dan een vierkante meter vloeroppervlakte 40 meter flexibele drooglengte. Dankzij het telescopisch frame is hij volledig in de hoogte verstelbaar.

Lees meer 9 februari 2019

Bold Paper Napkins by Braun

Discover the new collections for the upcoming season with some warm and joyful hues and sunny prints that will brighten your kitchen and table.

Lees meer 9 februari 2019

Mesapiu’s Tempting Tablemats

De NIEUWE collectie placemats van Mesapiu in soepele kunstvezel zijn onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Het stijlvol weefpatroon ziet er helemaal uit als textiel.

Lees meer 30 november 2018

Pureness & Simplicity in Design

Fattoria aardewerk is een retro stijlzetter met warm, landelijk karakter. Het contrast in textuur tussen brute materie en gespikkeld glazuur geven het steengoed een authentiek uitstraling.

Lees meer 4 november 2018

72 cm of Pure Grinding Power

King Pepper van Cole & Mason, de XXL pepermolen in de vorm van een baseball bat, is nu beschikbaar in een NIEUWE display.

Lees meer 22 oktober 2018

A reusable bamboo cup to suit everyone’s style

De 'to go' bekers van Ecoffee Cup in natuurlijke bamboevezel zijn licht, stevig en lekvrij, handig voor onderweg. Herbruikbaar en milieuvriendelijk alternatief voor disposable plastic drinkbekers

Lees meer 15 oktober 2018

A unique solution for enjoying mature and more elegant wines

De NIEUWE Slow Wine Pourer van Vacu Vin is een uniek wijnaccessoire dat de smaakbeleving bij het degusteren van elegante en mooi gebalanceerde wijnen nóg intenser maakt.

Lees meer 5 oktober 2018

Materic & Stone1, a strong duo sharing one technology

De NIEUWE braadpannen van Pintinox hebben een Quantanium antikleefcoating, versterkt met titanium. Met stijlvolle buitenafwerking in koperkleur voor Materic, en matzwart voor Stone1.

Lees meer 5 oktober 2018

Origineel en ecologisch design voor je gezonde lunch on-the-go

Black + Blum ontwerpt een ruime collectie duurzame lunchboxes en isothermische voedsel- en drinkflessen met vernieuwende vormgeving en verrassende mogelijkheden

Lees meer 25 september 2018

Bereid je gerechten nú en geniet later met Cook & Heat

Met de NIEUWE Cook & Heat collectie van Pyrex gebruik je voor koken, bewaren én opwarmen maar 1 ovenschaal!

Lees meer 25 september 2018

Maak van elk glas bier een feest met de nieuwe bieraccessoires van Vacu Vin

Vacu Vin lanceert dit najaar een collectie bieraccessoires in trendy 'craft beer' stijl. Een perfect eindejaarscadeau voor iedereen met passie voor bier!

Lees meer 29 augustus 2018

Nieuwe serveerplanken in teakhout

De huidige 'food sharing' trend inspireerde Teakhaus voor het creëren van een reeks praktische serveerplanken die zorgen voor een unieke presentatie op tafel.

Lees meer 28 augustus 2018
arrow-small