Deskundige kwaliteit voor
keuken en tafel

Muller is invoerder en verdeler van keuken-, tafel- en huishoudartikelen met een oog voor trends én een lange traditie. Handelaars en horecagroothandels uit de hele Benelux vertrouwen op de kwaliteit van onze producten en onze service. In ons ruime assortiment vindt u 50 bekende merken met producten in verschillende prijs- en kwaliteitsniveaus.

Zoveel merken op één adres, een ruim aanbod aan basisproducten en vlotte levering via vertrouwde partners: deze zekerheden zijn de pijlers van onze klantenservice.

Snel en berekenbaar

Muller doet er alles aan om u een snelle, correcte service te verzekeren. Elke bestelling vertrekt vanuit ons eigen magazijn met een permanente voorraad van meer dan 5000 verschillende artikelen. Een up-to-date informaticasysteem zorgt voor een vlekkeloze afhandeling. En beproefde logistieke partners brengen uw bestelling snel en betrouwbaar tot bij u.

Meer dan 50 jaar ervaring

Muller bouwt voort op meer dan vijftig jaar ervaring in de distributie van consumentengoederen. De firma Muller werd in 1949 opgericht door de Zwitser René Müller die vooral kookgerei importeerde uit Zwitserland. Merken als Spring en Zyliss-keukenaccessoires werden al snel ontdekt door vele kleinhandelaars in heel België.

Muller staat nog steeds, net als toen, voor kwaliteit en een ruim assortiment. Hier vindt u een gamma aangepast aan de specifieke behoeften van elke klantengroep, geschikt voor retail, promotieacties, horeca of industriële klanten.

Muller, vertrouwde partner

Voor fabrikanten van merkartikelen is Muller een ideaal platform om klanten in retail, horeca, B2B en industrie te bereiken. Dankzij een centrale ligging in de Benelux en lange ervaring in de sector van keuken- en tafelartikelen is Muller een geschikte partner om nieuwe producten en merken in de markt te introduceren.

Een samenwerking met Muller aangaan? Dat kan op veel manieren. Muller kan optreden als fabrieksagent of als exclusief verdeler met logistieke ondersteuning. Marketing- en verkoopstrategie bepalen we in nauw overleg met u. Ons klantgerichte verkoopteam telt specialisten in vakhandel, horeca en industrie, elk met een uitgebreide kennis van de markt. Hierdoor kunnen we klanten in binnen- en buitenland optimaal adviseren.

Samenwerken met Muller? Neem gerust contact op.

Welkom in onze showroom

In onze showroom ontdekt u trends en nieuwigheden als eerste. U ziet er ons volledige assortiment, gepresenteerd met oog voor de eigenheid van elk merk. Samen met onze fabrikanten delen we graag onze knowhow met u en stellen nieuwe producten aan u voor. We kijken ernaar uit u te ontmoeten op de belangrijkste internationale vakbeurzen, tijdens onze house fair of wanneer het u past.

Persoonlijk kennismaken met het assortiment? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met een van onze vertegenwoordigers.

Muller kitchen and tableware for retail, catering and B2B
arrow-small