Robert Herder Schilmes in Roestvrij Staal en Biopolymeer 8,5cm Rood

Close

Schilmes in roestvrij staal met lemmet van 8,5cm ideaal voor het schillen en snijden van groenten en fruit, vis en vlees. Het heft is vervaardigd uit biopolymeer, een 100% natuurlijke en hernieuwbare grondstof op basis van planten en plantaardige afvalproducten, biologisch afbreekbaar en bij verbranding volledig CO2-neutraal.
Deze messen in roestvrij staal worden nog steeds op de traditionele manier met de hand geslepen en gepolijst. Het lemmet in dubbel gehard roestvrij staal kan hierdoor dunner geslepen worden waardoor de snede scherper wordt en je met meer precisie en gemak kan snijden. De typische, handmatige slijptechniek van Robert Herder, waarbij de doorsnede van het lemmet een perfect gelijkbenige driehoek vormt, zorgt voor een gelijkmatig afslijten van de flanken van het lemmet waardoor het mes lang op snede en scherp blijft. Net iets minder performant dan de carbonstalen schilmessen van Robert Herder, is de roestvrijstalen versie een perfect alternatief voor gebruikers die een corrosievrij mes verkiezen.
Het ergonomisch heft in biopolymeer met antislip-textuur wordt rechtstreeks rond de angel geïnjecteerd voor een 100% duurzame bevestiging.
De manufactuur van Robert Herder, waar het bekende Molenmes wordt gemaakt, werd opgericht in 1872 en is gevestigd in Solingen, het centrum van de Duitse messenstreek. Tot op vandaag worden hier nog steeds messen met de hand gemaakt, waardoor Robert Herder één van de weinige messenfabrikanten is die erin slaagt om dezelfde hoge kwaliteitsnormen aan te houden. Een Molenmes ondergaat 67 handelingen vooraleer het klaar is voor gebruik. Naast de productie van de gekende schilmessen, heeft Robert Herder een uitgebreid gamma keukenmessen van topkwaliteit, uitgevoerd in koolstofstaal of roestvrij staal met heft in edele houtsoorten. Robert Herder verwerkt enkel hoogwaardig koolstofstaal en roestvrij staal van de beste kwaliteit.

  • artikelnummer: 440099
  • status product: voorraadproduct
  • leveranciersartikelnr: 1.737.325.700.002
  • verpakking: blister
  • ean code: 400211000000000000
  • lengte: 18 cm
  • kleur: rood
  • materiaal: roestvrij staal - inox
  • vaatwasbestendig
Naamloos-2Vragen? Contacteer onze customer service
arrow-small